Верстати призначені для фрезерування поверхонь деталей за допомогою роторного різання.

 

Для виготовлення великих та масивних деталей використовують саме токарно фрезерні верстати по металу з ЧПУ та певною віссю.

Головна новація у токарно-фрезерних верстатів

З певної віссю (3-х, 4-х, 5-ти) це використання допоміжного шпинделя, який знаходиться на просторі задньої бабки токарно-фрезерного верстата. Противошпіндель дозволяє перехопити деталі за праву сторону та обробити їх ліву частину без втручання людини, – внаслідок цього при наявності автоматичної подачі прутка, подібний токарно-фрезерний верстат має можливість працювати для серійного виготовлення деталей, змінивши собою маленьку виробничу лінію.

Верстат зазвичай розпізнається як горизонтальний або вертикальний, а шпинделі для фрезерування та свердління просто доступні на деяких або всіх позиціях інструменту. Верстати можуть працювати як з обертовими заготовками (поворотними), так і з обертовими інструментами, такими як фрезерування та поперечне свердління.

Велика виробнича частина, що вимагає різноманітних операцій, може бути здійснена в одній установці, особливо якщо подшпіндель дозволяє передавати частину від одного шпинделя до іншого під час обробки.

Висока продуктивність та багатофункціональність верстатів Hurco дає можливість займати компанії перші місця серед виробників верстатів по металу. Купити професійні токарно фрезерні верстати за найнижчими цінами в Україні, вже можливо, завдяки компании Hurco.