Багатоцільові верстати з ЧПУ

При проектуванні та розробці наших багатоцільових верстатів з ЧПУ ми дотримувалися послідовному підходу з орієнтацією на користувача, як і при розробці наших фрезерних верстатів та методів управління.

Ефективна обробка з 3-осьовими обробними центрами Hurco це:

  • Інтегрований шпіндель.
  • Висококласні складові.
  • Міцна конструкція верстату.
  • Ефективна система управління WinMax, яка економить Ваш час.
  • Автоматичний стружкоподавач.
    Токарні верстати з ЧПУ Hurco підвищують прибутковість вашого виробництва.

Що таке багатоцільові верстати? Вони здатні забезпечувати всеохоплюючу обробку важких деталей з різних сторін без їх перебазування і, як правило, має автоматичну заміну інструменту. Ці верстати застосовують для обробки корпусних болванок та типу тіл обертання. Розглянемо багатоцільові верстати для обробки корпусних заготовок. На них можливо свердлити, зенкеровати, розкручувати, розточувати, прорізати різьблення, фрезерувати площини та контури. Вони виконують різні токарні операції для індивідуального, дрібносерійного та масового виробництва.

Зберігаючи усі переваги багатоцільового верстата, машина дозволяє автоматично працювати: програма може бути збережена при обробці перших деталей оператором або може бути введена з використанням широкого кола мікроциклів. При використанні чотирьох- або восьми позиційних головок машина може використовуватися для великомасштабного та масового виробництва.

Ця багатоцільова машина є одним з найекономічніших та гнучких компонентів обладнання на ринку. Завдяки швидкості до 250 штук у хвилину, ця надійна та сучасна машина була розроблена для значного зниження витрат виробництва у багатоопераційних процесах. Інтегрована електрична шафа, елементи управління та електронні компоненти новітніх технологій забезпечують високу надійність та легку інтеграцію з сучасним обладнанням.

Багатоцільові верстати працюють з продуктивністю у 3-8 разів більше, ніж універсальні. Це трапляється за рахунок різкого зменшення додаткового часу.

При проектуванні та розробці наших багатоцільових верстатів з ЧПУ ми дотримуємося послідовного підходу з орієнтацією на користувача, як і при розробці наших фрезерних верстатів.

Ефективна обробка з 3-осьовими обробними центрами Hurco це:
-Інтегрований шпіндель.
-Висококласні складові.
-Міцна конструкція верстату.
-Ефективна система управління WinMax, яка економить ваш час.
-Автоматичний стружкоподавач.